
Στις 22 Νοεμβρίου πληρώνονται οι δικαιούχοι τα αντισταθμιστικά του ΕΚΑΣ
Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς των 89.674 δικαιούχων των αντισταθμιστικών μέτρων ΕΚΑΣ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Το συνολικό ποσό της πίστωσης ανέρχεται σε 20.988.036 ευρώ.
Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς των 89.674 δικαιούχων των αντισταθμιστικών μέτρων ΕΚΑΣ του ν. 4411/2016, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το συνολικό ποσό της πίστωσης ανέρχεται σε 20.988.036 ευρώ.
Η απόφαση αφορά όσους απώλεσαν παροχή άνω των 115 ευρώ και η καταβολή θα γίνει αναδρομικά για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση του ποσού που αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος

