Η Samsung αναθέτει την ανάκτηση της αίγλης της στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Η Samsung Electronics επενδύει στην επιτυχία ενός γραμματέα τεχνητής νοημοσύνης, τεχνολογία η οποία θα του επιτρέπει να συζητάει με τους ανθρώπους για να κάνει τη δουλειά του. Έτσι θα επιχειρήσει να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη, μετά τις διαδοχικές ανακλήσεις δύο εκδόσεων premium smartphone ανά τον κόσμο.
Η Samsung Electronics επενδύει στην επιτυχία ενός γραμματέα με τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα του επιτρέπει να συζητάει με τους ανθρώπους για να κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά του. Το επόμενο Samsung Galaxy, το S8 θα έχει αυτή την νέα τεχνολογία -και σε αυτή αναμένεται να βασιστεί ο τεχνολογικός κολοσσός για να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, μετά τις διαδοχικές ανακλήσεις δύο εκδόσεων premium smartphone ανά τον κόσμο αλλά και πλυντηρίων στις ΗΠΑ.
Με το Samsung Galaxy S8 θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε η εταιρεία την Κυριακή, μήνες πριν πλησιάσει η περίοδος της κυκλοφορίας του διαδόχου κορυφαίου smartphone της. Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται το 2017, το πρώτο τρίμηνο.
Το Galaxy S8 θα πρέπει «να τα έχει όλα», συμφωνούν αναλυτές και καταναλωτές, μετά το φιάσκο του Note 7.
Πάντως, είναι αλήθεια ότι η Samsung επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη και μάλιστα, σε Α.Ι. με διαφορετικό σκεπτικό. Πρόσφατα εξαγόρασε τη Viv Labs, την εταιρεία που συνέστησαν οι μηχανικοί που ανέπτυξαν την περίφημη Siri των Apple iPhone και iPad και μετά, εγκατέλειψαν την Apple, για να την ξαναφτιάξουν όπως την ήθελαν. Διαβάστε σχετικά με την «πιο έξυπνη Siri», από τους δημιουργούς της
Reuters,tech.in.gr
- Συναγερμός για κυβερνοεπιθέσεις σε τράπεζες ως αντίποινα για τον ηλεκτρονικό πόλεμο στην Τεχεράνη
- ΠΑΣΟΚ: Δικαίωση για τα θύματα και όλους τους δημοκράτες η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή
- Τέλος στην περιπέτεια του Γιασικεβίτσιους – Έφυγε από το Ντουμπάι
- Χρυσή Αυγή: «Μία ιστορική μέρα, μία μεγάλη νίκη για την κοινωνία μας» – Μάγδα Φύσσα για την απόφαση του Εφετείου
- Ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί τις ΗΠΑ «απειλή»: Μήπως ο Τραμπ σπρώχνει την ΕΕ στην αγκαλιά της Κίνας;
- Ιωάννινα: Τρύπα σε δρόμο «κατάπιε» όχημα καθαριότητας