Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον

Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον

Στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον βρέθηκαν η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι, δίνοντας μια συναυλία στο Κλίβελαντ για να στηρίξουν την υποψήφια των Δημοκρατικών. Η Μπιγιονσέ από τη σκηνή μίλησε για τις γυναίκες και τόνισε ότι ήρθε η ώρα η κόρη της να δει μια γυναίκα στον Λευκό Οίκο.

Στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον βρέθηκαν η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι, δίνοντας μια συναυλία στο Κλίβελαντ για να στηρίξουν την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Η Μπιγιονσέ από τη σκηνή μίλησε για τις γυναίκες και τόνισε ότι ήρθε η ώρα η κόρη της να δει μια γυναίκα στον Λευκό Οίκο.

«Υπήρξε μια εποχή που η γνώμη της γυναίκας δεν μετρούσε. Θυμηθείτε που οι γυναίκες στο παρελθόν δεν είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν και τώρα μπορούν να γράψουν ιστορία με το να ψηφίσουν μια γυναίκα για πρόεδρο των ΗΠΑ. Πρέπει όμως να πάτε να ψηφίσετε» είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να τον κατονομάσει, ο Τζέι Ζι είπε: «Αυτός ο άλλος τύπος- δεν έχω καμία κακή πρόθεση προς αυτόν – αλλά ο λόγος του είναι διχαστικός και για μένα δείχνει ότι δεν είναι μια εξελιγμένη ψυχή, οπότε δεν μπορεί αυτός να είναι ο πρόεδρός μου».

Η Χίλαρι Κλίντον ανέβηκε στη σκηνή και εξήρε τον Τζέι Ζι για την μουσική του, ενώ ευχαρίστησε τη Μπιγιονσέ λέγοντας ότι είναι «πηγή έμπνευσης για πάρα πολλούς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024