Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκριν με τράβηγμα και όχι θλάση
Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Ερικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού υπέστη τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο, κάτι και σημαίνει ότι γλίτωσε τη θλάση.
Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Ερικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού υπέστη τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο, κάτι και σημαίνει ότι γλίτωσε τη θλάση.
Ετσι αν και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση των «ερυθρολέυκων» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ερχόμενη Πέμπτη (3/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ωστόσο δεν θα απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παράλληλα καμία ανησυχία δεν εμπνέει και ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ υποφέρει από τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα δεξιού γόνατος και την Τρίτη (1/11) θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρθουρ Μίλερ: Ο Αβραάμ Λίνκολν της αμερικανικής λογοτεχνίας
- Χαμηλές οι προσδοκίες για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας – Το θέμα των θαλασσίων ζωνών είναι εκτός ατζέντας
- Εσθονία: Η Ρωσία «ανησυχεί πολύ για τον επανεξοπλισμό της Ευρώπης» – Σπεύδει να ανασυγκροτηθεί
- RENURE: H EE προωθεί λιπάσματα από κοπριά για να περιορίσει τη χημική ρύπανση
- Υπέρ της απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση των Σπαρτιατών τάχθηκε ο εισαγγελέας
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός



