Ρόζενμπεργκ: Δε θα χαθεί καμιά θέση εργασίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αναπληρωτής καθηγητής Θεόφιλος Ρόζεμπεργκ, μετά την επανατοποθέτησή του στην θέση του προέδρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, διαβεβαιώνοντας τους εργαζόμενους ότι δε θα χαθεί καμιά θέση εργασίας κατά τη διαδικασία της αναγκαίας εξυγίανσης του Οργανισμού.
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αναπληρωτής καθηγητής Θεόφιλος Ρόζεμπεργκ, μετά την επανατοποθέτησή του στην θέση του προέδρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, διαβεβαιώνοντας τους εργαζόμενους ότι δε θα χαθεί καμιά θέση εργασίας κατά τη διαδικασία της αναγκαίας εξυγίανσης του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που έγινε με δική του πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ απευθυνόμενους στους εργαζόμενους είπε ότι προτεραιότητα της διοίκησης είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Οργανισμού, η προάσπιση της υψηλής αποστολής την οποία επιτελεί και του πνεύματος καλής συνεργασίας με όλο το ανθρώπινο δυναμικό του φορέα.
Μάλιστα, τους τόνισε ότι στο πλαίσιο της καλής προαίρεσης έναντι του προσωπικού, το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την επανατοποθέτησή του στην προεδρεία του ΔΣ ήταν να υπογράψει την καταβολή της μισθοδοσίας και να μεριμνήσει για την κατά προτεραιότητα διευθέτηση όλων των υπόλοιπων εκκρεμών αιτημάτων των εργαζομένων.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο «πως κατά τη διαδικασία της αναγκαίας εξυγίανσης του Οργανισμού καμία θέση εργασίας δε θα χαθεί, με σαφή θέση και πρόθεση της διοίκησης τη μη συρρίκνωση του φορέα από πλευράς ανθρωπίνου δυναμικού».
Τέλος, σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικών με την πρόσληψη από το ΚΕΕΛΠΝΟ προσωπικού για τη στελέχωση των ΜΕΘ- ΜΕΝΝ και, ειδικότερα, για τη απόκρυψη στοιχείων από την έρευνα, που διατάχτηκε εισαγγελική παραγγελία, το ΚΕΕΛΠΝΟ διευκρινίζει ότι, τα ακριβή στοιχεία που ζητούνταν από το 19ο Προανακριτικό Τμήμα, δηλαδή οι τελικοί πίνακες της προκήρυξης 253/9-2-16, όπως είχαν αυτοί καταρτισθεί από την επιτροπή αξιολόγησης και επικυρωθεί από το αρμόδιο όργανο, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, στις 29/ 9/2016.
Επιπλέον αυτών το ΚΕΕΛΠΝΟ έστειλε στον Πταισματοδίκη του 19ου Τμήματος τους προσωρινούς πίνακες και πρακτικά των επιτροπών ενστάσεων γα όλες τις κατηγορίες ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, με τη σημείωση ότι «σε κάθε περίπτωση ο οργανισμός είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για παροχή διευκρινίσεων ή στοιχείων που θα ζητηθούν».
«Τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα την πρόθεση της Διοίκησης να διευκολύνει το έργο των δικαστικών και ελεγκτικών αρχών σε αντίθεση με παραδείγματα του παρελθόντος, πρόσφατου και απώτερου, που κηλίδωσαν το όνομα του ΚΕΕΛΠΝΟ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
