Σεισμός 4 βαθμών ταρακούνησε και ανησύχησε τα Ιωάννινα
Νέα σεισμική δόνηση στα Γιάννενα, αυτή τη φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών και για ακόμη μια φορά προκάλεσε ανησυχία στην περιοχή μετά των σεισμό των 5,5 Ρίχτερ.
Νέα σεισμική δόνηση στα Ιωάννινα, αυτή τη φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Η δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών (εστιακό βάθος 5χλμ) και για ακόμη μια φορά προκάλεσε ανησυχία στην περιοχή μετά των σεισμό των 5,5 Ρίχτερ.
Οι επιστήμονες παρακολουθούν το φαινόμενο και όπως λένε περιμένουν ανάλογους μετασεισμούς θεωρώντας ότι η σεισμική ακολουθία είναι φυσιολογική.
Από τους ελέγχους των τεχνικών κλιμακίων σε σχολεία και άλλα δημόσια κτήρια, διαπιστώθηκε πως οι ζημίες που προκάλεσε ο σεισμός του περασμένου Σαββάτου είναι ελάχιστες.
Λειτουργούν κανονικά τα σχολεία στους δήμους Ζίτσας, Πωγωνίου και Ιωαννιτών.
Κλειστό παραμένει το 10ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των μικροζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς
- Ποια είναι η Loli Bahia, η φημολογούμενη νέα σύντροφος της Rosalía;
- Φωτιά σε κτήριο στη Λαμία – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα


