Χωρίς Πέλκα, Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ στο Μπακού
Με μία δυνατή προπόνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την εν Ελλάδι προετοιμασία του πριν το ταξίδι του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, για το τρίτο παιχνίδι της φάσης ομίλων του Εuropa League με την Καραμπάχ. Το κανονικό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και transition games για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.
Με μία δυνατή προπόνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την εν Ελλάδι προετοιμασία του πριν το ταξίδι του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, για το τρίτο παιχνίδι της φάσης ομίλων του Εuropa League με την Καραμπάχ. Το κανονικό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και transition games για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ιατρικό δελτίο, όπου ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη μυϊκή κάκωση με οίδημα σ’ έναν από τους στροφείς μύες του ισχίου και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται σε 15 μέρες. Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.
Ο Στέλιος Μαλεζάς, όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έχει πρώτου βαθμού κάκωση συνδέσμων ποδοκνημικής. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις ισορροπίας και τρέξιμο και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει πολύ καλή -αναμενόμενη- πορεία επούλωσης. Κλινικά ο παίκτης εμφανίζει σημαντική βελτίωση και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, αλλά και τρέξιμο στο γήπεδο.
Στην αποστολή που αύριο θα αναχωρήσει στις 10 π,μ. για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν δεν θα μετάσχουν οι Πέλκας και Τζαβέλλας, αλλά και ο Τάσος Δημητριάδης. Βέβαια την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν και οι… κομμένοι Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Σκόνδρας και Δημήτρης Χατζηισαΐας, αλλά θα μετάσχουν όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι, αφού κάποιοι που δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Κάραμπαχ στο Αζερμπαϊτζάν, ίσως αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442