
Τσοχατζόπουλος: Πολιτική η δίωξή μου
Πολιτική θεωρεί τη δίωξή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος απολογείται στο Πενταμελές Εφετείο για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες. Ο πρώην υπουργός απολογούμενος είπε ότι πρόκειται για «κομματική σκευωρία».
Πολιτική θεωρεί τη δίωξή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος απολογείται στο Πενταμελές Εφετείο για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.
Ο πρώην υπουργός απολογούμενος είπε ότι πρόκειται για «κομματική σκευωρία», ενώ σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν στη κατά τη συζήτηση για τη Διαφθορά είπε:
«Βρήκαν την αφορμή στην καταδίκη του Τσοχατζόπουλου για να δείξουν τη διαφθορά στο παρελθόν. Με ονόμασαν ότι είμαι ένοχος και πάνω σε αυτό στήριξαν την αφορμή για συζήτηση και ζητήθηκαν ονόματα που υποτίθεται έχουν σχέση με εμένα.
» Οι κύριοι δεν είχαν δικαίωμα. Επιχειρούν να εκμεταλλευθούν τη δική μου πολιτική δικαστική δίωξη τεσσάρων ετών, κατά τα οποία είμαι κρατούμενος εγώ, η γυναίκα και η κόρη μου. Δεν έχουν δικαίωμα να θεωρήσουν εμένα ένοχο. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας και ζητώ να σεβαστούν την ιδιότητα μου ως αθώος».
Επανέλαβε δε ότι η αγορά του περιβόητου σπιτιού επί της Αρεοπαγίτου ήταν διαφανής.
Η απολογία συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Monsieur Minimal, εξέλιξη κι ένας διαφορετικός Μουσικός Δείπνος
- Σπυρίδων Τρικούπης: Τα ωραιότερα ποιήματά του
- Αθήνα: Η περίεργη πινακίδα και τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού

