Βούτσης: Η χώρα θα ανακάμψει με την κοινωνία όρθια
Την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα επιτύχει το στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί νέας κυβέρνησης με οικουμενικό πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θέλουν να υπαγορεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα επιτύχει το στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί νέας κυβέρνησης με οικουμενικό πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θέλουν να υπαγορεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι ο οδικός χάρτης που περιλαμβάνει τη ρύθμιση του χρέους, το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ, την άμεση αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, τη διαμόρφωση ενός κλίματος για υγιείς επενδύσεις που θα αφήνουν προστιθέμενη αξία, θα χαραχθεί και θα ακολουθηθεί από την παρούσα κυβέρνηση.
«Στο τέλος θα υπάρξει αποτίμηση και ελπίζω αυτό το τέλος για τη χώρα, για την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και για την Αριστερά να είναι ευτυχές, να είναι ένα θετικό αποτύπωμα και να μπορέσει ο κόσμος να μείνει όρθιος. Εκεί θα κριθούνε όλοι» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι
- Παπανικολάου για Μόρις: «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά»
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
