Μαρινόπουλος: Αναβολή στην εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99
Για τις 14 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο η εκδίκαση της κύριας αγωγής του ομίλου Μαρινόπουλος, με την οποία ζητά την υπαγωγή του στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Για τις14 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο η εκδίκαση της κύριας αγωγής του ομίλου Μαρινόπουλος, με την οποία ζητά την υπαγωγή του στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα αναβολής που κατέθεσε η πλευρά Μαρινόπουλου, η οποία δεσμεύτηκε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να υποβάλει σχέδιο εξυγείανσης.
Με πρόσθετη παρέμβασή της στο δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του αιτήματος αναβολής της συζήτησης και η πλευρά της εταιρείας Σκλαβενίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων

