Η Σεούλ «βλέπει» και νέα πυρηνική δοκιμή από το καθεστώς της Β.Κορέας
Έτοιμη για μια ακόμα πυρηνική δοκιμή είναι η Β.Κορέα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις που διατυπώνει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας. Πηγές του υπουργείου Άμυνας υποστηρίζουν ότι το καθεστώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αδρανές τούνελ δοκιμών.
Έτοιμη για μια ακόμα πυρηνική δοκιμή είναι η Βόρειος Κορέα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις που διατυπώνει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας.
Πηγές του υπουργείου Άμυνας υποστηρίζουν ότι το καθεστώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αδρανές τούνελ δοκιμών που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή μυστικών δοκιμών.
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις των βομβαρδιστικών Β-1Β των ΗΠΑ πάνω από την κορεατική χερσόνησο, σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης κατά της Β.Κορέας.
Η συγκεκριμένη επιχείρηση καθυστέρησε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Γκουάμ από όπου θα απογειωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]
- Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Θεσσαλονίκη – Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου οδηγού δικύκλου
- Greek PM Reviews Week, Highlights Reforms and Migration Policy
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan

