Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφίες ή φαγητό; Φαγητό ή φωτογραφίες;

Φωτογραφίες ή φαγητό; Φαγητό ή φωτογραφίες;

...

Τελειώνει το μυστήριο, όλοι χαρούμενοι, όλοι συγκινημένοι και η χαρά όλων δίνει ραντεβού για το χώρο της δεξίωσης.

Και σε αυτό το σημείο ξεκινούν ολίγον τα δύσκολα. Από τη μια ο φωτογράφος που σας «πιέζει» να βγάλετε φωτογραφίες με ωραίες πόζες και όμορφο φόντο και από την άλλη οι καλεσμένοι που περιμένουν στο πάρτι. Υπάρχουν λύσεις για να είναι όλοι ευχαριστημένοι – επαγγελματίες, ζευγάρι και καλεσμένοι.

*Say & eat cheese: Συνδυάστε το χρόνο που θα φωτογραφίζεστε με το χρόνο που απαιτείται για να σερβιριστούν και να ξεκινήσουν το φαγητό οι καλεσμένοι σας. Ετσι, μόλις φτάσετε και εσείς στον χώρο δεξιώσεων θα έχουν όλοι έτοιμο το κρασί τους να υψώσουν κατά την είσοδο σας και εσείς θα καθίσετε να φάτε χωρίς να νιώθετε άβολα που ενώ εσείς έχετε φαγητό οι καλεσμένοι σας ακόμη θα περίμεναν στον μπουφέ. Τρώτε όλοι μαζί, κόβεται τούρτα, χορεύετε και όλοι ευχαριστημένοι.

*Τα μπρος-πίσω: Επόμενη επιλογή σας είναι να βγάλετε ορισμένες φωτογραφίες στην εκκλησία ώστε να δώσετε χρόνο στους καλεσμένους να συγκεντρωθούν στο χώρο της δεξίωσης και αμέσως μετά να κάνετε και εσείς την εμφάνιση σας. Όσο οι καλεσμένοι θα είναι «απασχολημένοι» με τον μπουφέ μπορείτε να βγάλετε ακόμη μερικές φωτογραφίες. Ιδιαιτέρως πρακτική επιλογή για πάρτι που γίνονται σε κτήματα και ξενοδοχεία καθώς προσφέρουν ενδιαφέροντα locations.

*Day after day: Αν δεν θέλετε να αγχώνεστε με τέτοια διαδικαστικά την ημέρα του γάμου σας υπάρχει πάντα και η επιλογή του next day shooting και έτσι χωρίς άγχος και πρόγραμμα ακολουθείτε τη ροή της ημέρας μαζί με τους καλεσμένους σας απαθανατίζοντας καρέ μαζί τους και για τα δικά σας κάνετε μια μέρα υπομονή.

Υ.Γ Ο,τι και αν επιλέξετε και όπως και αν οργανώσετε τελικά την ημέρα σας οι καλεσμένοι-γονείς θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αν έχετε προνοήσει για την άμεση περιποίηση των μικρών για να αποφευχθούν γκρίνιες και πείνες! Ενημερώστε έγκαιρα το catering σας για το πόσα παιδιά θα υπάρχουν ώστε να έχει προβλεφθεί ένας χώρος που θα μπορέσουν να ξεκινήσουν το δείπνο τους ανεξάρτητα από το ενήλικο πρόγραμμα!

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024