
Οι διακοπές του Χόλιγουντ στη Ελλάδα
...
Διακοπές στην Ελλάδα επέλεξαν και φέτος πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.
Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έβγαλαν μία selfie γεμάτη αγάπη στο Αιγαίο (το ζευγάρι έρχεται κάθε χρόνο στην Αντίπαρο). Η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα: «Τον λατρεύω».
O Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσπάθησε να κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στην Μύκονο, ωστόσο τοπικά ΜΜΕ τον ανακάλυψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του με καπέλο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ -πλέον- ηθοποιός είχε έρθει στο νησί του Αιγαίου με την σύντροφό του, ενώ παρακολούθησαν και συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Μαζί με τον Ντι Κάπριο ήταν ο πολύ καλός του φίλος, Τόμπι ΜακΓκουάιρ.
Τη Σκιάθο επέλεξε η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον που φήμες τη θέλουν να επισκέπτεται συχνά το νησί των Σποράδων.
Στην Ελλάδα, όμως, βρέθηκε και η Τζέσικα Τσαστέιν που φωτογραφήθηκε στο Σούνιο μπροστά από τον ναό του Ποσειδώνα με τη μητέρα της, ενώ πέρασε μια βόλτα και από το Ηρώδειο γράφοντας: «Το μυαλό μου έχει εκραγεί. Τόση ομορφιά».
Την Κρήτη φέρεται να επισκέφθηκε φέτος η Σαρλίζ Θερόν με τα δυο παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός φέρεται να έμεινε σε ξενοδοχείο στην Ελούντα και ήταν ευγενέστατη αφού ιδιόχειρο σημείωμα που αποδίδεται στην ίδια προς το προσωπικό του ξενοδοχείου, γράφει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πιο απίστευτες διακοπές μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ, Σαρλίζ».
Η Λίντσεϊ Λόχαν επισκέφθηκε και αυτή τη Μύκονο (και μάλιστα συζητήθηκε η δημόσια διαμάχη της με τον σύντροφό της), ενώ ο Τζέραλντ Μπάτλερ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα -και αυτός στη Μύκονο-, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Mόργκαν Μπράουν.
Τη Μύκονο επέλεξε το μοντέλο Αλεξάντρα Αμπρόζιο, καθώς και ο ανερχόμενος ηθοποιός Γουίλ Πούλτερ (πρόσφατα τον είδαμε στην ταινία The Revenant με τον Ντι Κάπριο).
Στην Ερμιόνη παραθέρισαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, μαζί με τα παιδιά τους.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό



