
Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας για τις εκκενώσεις καταλήψεων
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ομάδα περίπου 200 αντιεξουσιαστών, διαμαρτυρόμενοι για τις εκκενώσεις καταλήψεων στην Θεσσαλονίκη.
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ομάδα περίπου 200 αντιεξουσιαστών, διαμαρτυρόμενοι για τις εκκενώσεις καταλήψεων στην Θεσσαλονίκη. Ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία γύρω από την Βουλή.
Η πορεία των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε από τα Προπύλαια και η αστυνομία έκλεινε δρόμους στην Αθήνα ανάλογα με το πού βρίσκονταν οι διαδηλωτές. Προβλήματα, πάντως, υπήρξαν σε δρόμους του κέντρου, όπως στην Πανεπιστημίου και στην Βασ.Σοφίας κοντά στο Σύνταγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαλκιδική: Ουκρανός μαχαίρωσε οικογένεια επειδή τους πέρασε για… Ρώσους
- Θεσσαλονίκη: Ένας 67χρονος άνδρας μπήκε σε τράπεζα με σφυρί και απείλησε υπαλλήλους
- Η μυθολογία περί «συναλλαγής» με τους Ευρωπαίους για τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει όντως ως αφετηρία το βιβλίο των Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού
- Κομμάτι μιας χαμένης ηπείρου ανακαλύφθηκε θαμμένο κάτω από τις ΗΠΑ
- Σαμοθράκη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας από το ρέμα του Φονιά
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης και την Πρωτομαγιά
