Μικρή ανάσα δροσιάς από την Τετάρτη
Υποχωρεί ελαφρά το κύμα καύσωνα που ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Υποχωρεί ελαφρά το κύμα καύσωνα που ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 36 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
