Μικρή ανάσα δροσιάς από την Τετάρτη
Υποχωρεί ελαφρά το κύμα καύσωνα που ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Υποχωρεί ελαφρά το κύμα καύσωνα που ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 36 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


