Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης
Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος, με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Παρασκευόπουλο.
Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος, με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Παρασκευόπουλο.
Ο κ. Κοσμάτος είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα τον Μάρτιο του 2015.
Ο κ. Κοσμάτος είναι πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ (1991), με μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών (1993) και Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1996) και από το 1993 είναι δικηγόρος (Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης) με αποκλειστική ενασχόληση σε υποθέσεις ποινικού δικαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βασίλης Καρράς: Παίκτης από reality της Βουλγαρίας τον ενσαρκώνει και αποθεώνεται
- Χάρης Δούκας: «Βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ να φύγει η ΝΔ – Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ των υποκλοπών»
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει το φιλικό με την Παραγουάη
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο
- Δική Τεμπών: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι

