Η Κλίντον η πρώτη γυναίκα που θα λάβει το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ
Ιστορία γράφει και επισήμως η Χίλαρι Κλίντον. Η αμερικανίδα πολιτικός θα λάβει το χρίσμα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και θα γίνει η πρώτη γυναίκα υποψήφια για τον Λευκό Οίκο.
Ιστορία γράφει και επισήμως η Χίλαρι Κλίντον.
Η αμερικανίδα πολιτικός θα λάβει το χρίσμα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και θα γίνει η πρώτη γυναίκα υποψήφια για τον Λευκό Οίκο.
Η πρώην Πρώτη Κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ελπίζει να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα.
Στον δρόμο προς το Οβάλ Γραφείο καλείται, όμως, να αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και ένα κύμα δυσαρέσκειας στους κόλπους των Δημοκρατικών.
Στην εσωκομματική διαδικασία, η Κλίντον βρέθηκε αντιμέτωπη με τη θεαματική και απροσδόκητη επίδοση του Μπέρνι Σάντερς, του γερουσιαστή του Βερμόντ, ο οποίος έχει καλέσει τους υποστηρικτές του να την ψηφίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Πρέπει να σκεφτούν τι είναι κατάλληλο μια τέτοια περίοδο: Στον «αέρα» η λάμψη των Όσκαρ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Αρνήθηκε να δει τον πατέρα της η Λόρα – Οι επόμενες κινήσεις των γερμανικών Αρχών
- Η πρόεδρος του Μεξικού εγγυήθηκε την ασφαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ – Συνάντηση με τη FIFA


