Ανυπόμονος να παίξει με τον Σπανούλη ο Έρικ Γκριν
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν. Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αμερικανό και τη σύντροφό του αφίχθη με μικρή καθυστέρηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου για να καταγράψουν τις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν. Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αμερικανό και τη σύντροφό του αφίχθη με μικρή καθυστέρηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου για να καταγράψουν τις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους.
Ο Γκριν δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στην περιφέρεια δίπλα στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Σπανούλη, ενώ αναφέρθηκε στην προσδοκία που πιστεύει πως έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά από αυτόν, να σημειώνει δηλαδή τουλάχιστον 20 πόντους.
Ο Γκριν τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και περιμένω πώς και πώς να παίξω μαζί με τον Σπανούλη. Είναι καλός, σπουδαίος παίκτης. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά και είμαι ενθουσιασμένος. Ο κόσμος από μένα θα δει θέαμα».
Ερωτηθείς αν θα πετυχαίνει αρκετούς πόντους και ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός απάντησε:
«Το ελπίζω. Σίγουρα ο κόσμος περιμένει από μένα να βάζω 20+ πόντους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μου αρέσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα».
Ο Γκριν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο επίσημο συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων



