Δωρεά σύγχρονου στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Eγκρίθηκε σήμερα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Βίκυ Καρέλια και τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο δωρεά, συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για δωρεά ενός σύγχρονου στεφανιογράφου, που θα αντικαταστήσει το υπάρχον ξεπερασμένο τεχνολογικά C-ARM και θα προσθέσει στο νοσοκομείο ένα οργανωμένο και σύγχρονο ιατροτεχνολογικά Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.
Eγκρίθηκε σήμερα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Βίκυ Καρέλια και τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο δωρεά, συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για δωρεά ενός σύγχρονου στεφανιογράφου, που θα αντικαταστήσει το υπάρχον ξεπερασμένο τεχνολογικά C-ARM και θα προσθέσει στο νοσοκομείο ένα οργανωμένο και σύγχρονο ιατροτεχνολογικά Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.
Με αφορμή την δωρεά ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου υπογράμμισε ότι, «Υπάρχουν φορές που πραγματικά δεν μπορείς εύκολα με λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης που σε πλημυρίζουν μπροστά σε τέτοιες ενέργειες σαν την σημερινή δωρεά. Ενέργειες που αντανακλούν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης και σου υπενθυμίζουν με το πιο καθαρό τρόπο ότι δεν έχει χαθεί η Ελπίδα και η Αισιοδοξία για ένα καλύτερο κόσμο. Έτσι λοιπόν σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και οι οικογένειες της Βίκυς Καρέλια και Αχιλλέα Κωσταντακόπουλου έρχονται να δωρίσουν στο Νοσοκομείο μας, στο Νοσοκομείο όλων των Πελοποννησίων έναν σύγχρονο στεφανιογράφο σε ένα πλήρες και καλά στελεχωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο. Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας εκφράζω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη και τις βαθιές μου ευχαριστίες στους ανωτέρω δωρητές και τους διαβεβαιώνω ότι η μεγάλη τους αυτή προσφορά θα δώσει την δυνατότητα ώστε να σωθούν εκατοντάδες ακόμη και χιλιάδες συνανθρώπων μας. Το επόμενο διάστημα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μαζί με τους δωρητές να ολοκληρώσουμε το συντομότερο δυνατόν όλες τις διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνται για να φτάσει ο στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο μας».
health.in.gr
- ΓΣΕΕ: Η περιορισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού δεν αντισταθμίζει την υποχώρηση της πραγματικής αγοραστικής δύναμης
- Ο Δεκάλογος της Ευεξίας: πως η σωστή ενυδάτωση θα γίνει η νέα σας καθημερινή συνήθεια
- Ιωάννινα Half Marathon: Ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου