Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Boozy Bouquet: Η

Boozy Bouquet: Η «μεθυσμένη» ανθοδέσμη που δεν χρειάζεστε

...

Η ενυδάτωση ναι, είναι απαραίτητη και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ακόμη περισσότερο. Και πόσο ενδιαφέρον θα είχε να ανακάλυπταν ένα κομψό μπουκάλι για να ξεδιψά η νύφη την ώρα του μυστηρίου.

Αλλά, προς έκπληξη μας, αντί αυτού του απλού και πρακτικού αξεσουάρ η σχεδιάστρια Angela Huerta βρήκε τη λύση για να μη λείψει σε καμία νύφη ένα σφηνάκι και μάλιστα να βρίσκεται καμουφλαρισμένο μέσα σε design δοχείο, κάτω απ’ την ανθοδέσμη της νύφης.

Για ποια στιγμή να προορίζεται άραγε αυτό το εύρημα; Για τη διαδρομή προς την εκκλησία; Για τη διαδρομή προς το ιερό; Για το γαμπρό μήπως, μόλις συναντηθούν; Έτσι, για να έρθει σε κέφι από την αρχή του γάμου όποιος έχει την τύχη να χρησιμοποιήσει το εν λόγω σκεύος που, ως δια μαγείας αποκολλείται από την ανθοδέσμη και μετατρέπεται σε κομψό φλασκί. Φανταστείτε τι θα συμβεί όταν η νύφη πετάξει την ανθοδέσμη. Άδειο ή γεμάτο, πρέπει να είναι πραγματικό φονικό όπλο, αν προσγειωθεί πάνω σε οποιοδήποτε ανθρώπινο μέλος, όπως θα ήταν κι ένα χερούλι πόρτας.

Βέβαια, η σχεδιάστρια εξηγεί το λόγο που γεννήθηκε το Boozy Bouquet. Δέχτηκε την πρόκληση να κάνει την επιθυμία μιας φίλης της που αρραβωνιάστηκε όταν εκείνη ευχήθηκε (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) να έχει ένα κρυμμένο φλασκί στο μπουκέτο της. Η δαιμόνια Angela δεν έχασε στιγμή και εφηύρε αυτό που έλειπε από τις (αγχώδεις, εθισμένες, τολμηρές;) νύφες. Ένα σικ δοχείο για αλκοόλ ή αλλιώς φλασκί που μάλιστα κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα.

Τι άλλο θα δούμε;

gamos.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024