
Πετυχημένη η επέμβαση του Ρους της Αϊντραχτ
Σπουδαία ημέρα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε 1-0 της Νιρεμβέργης στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ και παρέμεινε στη Bundesliga, ενώ ο αρχηγός της, Μάρκο Ρους, χειρουργήθηκε με επιτυχία.
Σπουδαία ημέρα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε 1-0 της Νιρεμβέργης στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ και παρέμεινε στη Bundesliga, ενώ ο αρχηγός της, Μάρκο Ρους, χειρουργήθηκε με επιτυχία.
Όπως είναι ήδη γνωστό ο Ρους είχε διαγνωστεί με όγκο και την Δευτέρα χεριουργήθηκε. Ο προπονητής της ομάδας της Φρανκφούρτης, Νίκο Κόβατς είπε: «μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως είναι καλά».
Από τα αποτελέσματα της βιοψίας θα αποφασιστεί πόσο θα διαρκέσει η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει ο 31 ετών αμυντικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία
- Meteo: Η αφρικανική σκόνη ήρθε και θα μείνει – Πότε αναμένονται λασποβροχές – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό





