Βροχές, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι από το βράδυ
Χαλάει ο καιρός από το βράδυ από τα δυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια της χώρας και θα εξασθενήσουν.
Χαλάει ο καιρός από το βράδυ από τα δυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, το βράδυ της Παρασκευής αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία.
Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί και το Σάββατο στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Οι βροχές σταδιακά από την Κυριακή θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Betsson Super Cup
- Ολυμπιακός: Περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup βρήκαν κάτοχο
- Στα δικαστήρια η απόφαση Τραμπ για διακοπή αιολικού έργου
- Το κρητικό μοντέλο στήριξης οικογένειας που κέρδισε το διεθνές ακαδημαϊκό ενδιαφέρον
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έσβησε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το Instagram – Τι μπορεί να σημαίνει
- Η Tesla χάνει έδαφος στην Ευρώπη, αλλά «σπάει κοντέρ» στη Νορβηγία

