Ζημιές στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων από ομαδική επίθεση αγνώστων
Και νέα «καταδρομική» επίθεση σε σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, τέταρτη κατά σειρά τον Απρίλιο. Τη φορά αυτή, στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα 10 ατόμων προκάλεσε φθορές στον εξοπλισμό και τις τζαμαρίες του σταθμού. Επίσης στα Πετράλωνα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπου 40 άτομα πέταξαν μπουκάλια σε διερχόμενους αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Ένας αστυνομικός έπεσε με τη μηχανή του, την οποία οι άγνωστοι έκαψαν.
Και νέα «καταδρομική» επίθεση σε σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, η τέταρτη κατά σειρά τον Απρίλιο.
Τη φορά αυτή, στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα 10 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προκάλεσε φθορές με βαριοπούλες και ρόπαλα σε πέντε εκδοτήρια εισιτηρίων, σε ισάριθμα ακυρωτικά μηχανήματα και σε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σταθμαρχείου, ενώ έσπασαν και τζαμαρίες του σταθμού.
Η Αστυνομία διαξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Στο μεταξύ, επίσης στα Πετράλωνα, στην οδό Θεσσαλονίκης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπου 40 άτομα πέταξαν μπουκάλια σε διερχόμενους αστυνομικούς της ομάδας Ζ.
Ένας αστυνομικός έπεσε με τη μηχανή του, την οποία οι άγνωστοι έκαψαν.
Κανείς από τους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε.
Και στην περίπτωση αυτή η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Καταρρέει η συγκάλυψη Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλοθι
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Το πληθωριστικό θηρίο βρυχάται σε όλο τον κόσμο – Πού μπορεί να φτάσει εξαιτίας του πολέμου στο Ιράν
- Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους
- Ποιες ομάδες «βλέπει» στο Final Four της Euroleague o Μπόμπι Ντίξον (vid)
- PFAS: Απαγόρευση των «παντοτινών χημικών» ζητά επιστημονικός φορέας της ΕΕ

