Επικοινωνία Τσίπρα με Ολάντ, Μοσκοβισί και Σουλτς
Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, όπως διαμορφώνονται με βάση τα στοιχεία της Eurostat, αλλά και τη θέση για την ανάγκη ελάφρυνσης του χρέους χωρίς επιπρόσθετα μέτρα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας, συνομιλώντας τηλεφωνικά με τους Φρ.Ολάντ, Πιέρ Μοσκοβισί και Μάρτιν Σουλτς.
Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, όπως διαμορφώνονται με βάση τα στοιχεία της Eurostat, αλλά και τη θέση για την ανάγκη ελάφρυνσης του χρέους χωρίς επιπρόσθετα μέτρα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, την Πέμπτη.
Ο κ. Τσίπρας διατύπωσε τις θέσεις αυτές και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.
- Τσίπρας: Η χώρα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους, όχι νέα μέτρα
- Μαξίμου: Η απόφαση του Eurogroup δεν αφορά νομοθέτηση μέτρων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
- Δουδωνής: Πρέπει να αποτρέψουμε την επανεκλογή Μητσοτάκη – Η χώρα θα είναι μη βιώσιμη
- Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν σύντομα από το Ιράν

