Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 σημάδια ότι μετατρέπεσαι σε Bridezilla

5 σημάδια ότι μετατρέπεσαι σε Bridezilla

...

Όταν τα κορίτσια ονειρεύεται την ημέρα του γάμου τους, το όνειρο δεν περιλαμβάνει το προ-γαμήλιο στρες, γκρίνια και ξεσπάσματα θυμού στα κοντινά τους πρόσωπα. Αν λοιπόν όσο πλησιάζει η ημέρα και το σενάριο αυτό μοιάζει όλο και πιο πιθανό να συμβεί, ίσως πρέπει να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες και να βεβαιωθείς ότι δεν κοντεύεις να γίνεις Bridezilla. Εδώ είναι μερικά σημάδια κινδύνου που πρέπει να προσέξεις:

Η πρώτη σου αντίδραση είναι ο θυμός
Αν υπάρχει κάτι που είναι σίγουρο ότι θα συμβεί όταν οργανώνεις το γάμο σου, είναι ότι κάτι θα πάει στραβά. Είναι δεδομένο. Έτσι, αν η πρώτη σου αντίδραση σε κάθε πρόβλημα είναι ο θυμός, να ξέρεις πώς τα πράγματα δεν θα κυλήσουν εύκολα για κανέναν. Αντ ‘αυτού, πάρε μια βαθιά ανάσα, εκτίμησε το πρόβλημα και να θυμάσαι ότι είναι κρίμα και για εσένα την ίδια να θυμώνεις με το παραμικρό.

Δεν μιλάς στον αρραβωνιαστικό σου για τίποτε άλλο
Δεν μπορείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που είχες με το άλλο σου μισό μια φυσιολογική συζήτηση για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα του γάμου; Ξέχασε για λίγο την λίστα των καλεσμένων και διαλέξτε μια ταινία για να δείτε. Μην αφήσετε την διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου να καταστρέψει τη σχέση σας.

Έχεις αναπτύξει μια αρκετά στενή σχέση με τον τηλεφωνητή της κουμπάρας
Αν έχεις συνειδητοποιήσει πώς τον τελευταίο καιρό αφήνεις πολλά φωνητικά μηνύματα, ίσως να έχεις γίνει κουραστική και οι φίλοι σου προσπαθούν να κρατήσουν κάποια απόσταση. Οργάνωσε μια νύχτα έξω με την παρέα σου, που θα μπορείτε να επικεντρωθεί σε τίποτα άλλο εκτός από το γάμο. Αξίζει τον κόπο.

Συμβιβασμός. Τι σημαίνει αυτό;
Είναι φυσιολογικό να θέλεις να γίνουν όλα την ημέρα του γάμου σου όπως τα θες, αλλά είναι επίσης φυσιολογικό να θέλει και ο σύντροφός σου το ίδιο. Οπότε αν δεν παντρεύεσαι κάποιον με το ίδιο ακριβώς το ίδιο γούστο στα πάντα, θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Αν η σκέψη και μόνο σε γεμίζει θυμό, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θυμήσου, είναι κι ο δικός του γάμος.

Οι φίλοι σου λένε ότι μετατρέπεσαι σε Bridezilla …

Προφανώς, αστειεύονται. Και βέβαια δεν είσαι. Bridezilla. Απλά θέλεις ό,τι αφορά τη μέρα αυτή να είναι τέλειο και θα τα βάλεις με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο. Έπειτα, ίσως ήρθε η ώρα να θυμηθείς πώς δεν πρέπει να κοιτάς το δέντρο και να χάνεις το δάσος. Παντρεύεσαι με τον έρωτα της ζωής σου κι αυτό είναι από μόνο του αρκετό για να διορθώσει τυχόν μικροπροβλήματα που θα συναντήσεις στη διαδρομή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024