
Ιορδανία: Έκλεισε η αστυνομία τα γραφεία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Οι ιορδανικές υπηρεσίες ασφαλείας εκκένωσαν και σφράγισαν την έδρα των Αδελφών Μουσουλμάνων. Κατ' εντολή του κυβερνήτη του Αμμάν η αστυνομία απομάκρυνε το προσωπικό και σφράγισε το κτίριο χωρίς να δοθεί εξήγηση, σύμφωνα με στέλεχος της Αδελφότητας -η οποία λειτουργεί νόμιμα εδώ και δεκαετίες και είναι η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη στο ιορδανικό βασίλειο.
Οι ιορδανικές υπηρεσίες ασφαλείας εκκένωσαν και σφράγισαν την έδρα των Αδελφών Μουσουλμάνων.
Κατ’ εντολή του κυβερνήτη του Αμμάν η αστυνομία απομάκρυνε το προσωπικό και σφράγισε το κτίριο χωρίς να δοθεί εξήγηση, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Αδελφότητας Τζαμίλ Αμπού Μπακρ στο Reuters.
«Οι ιορδανικές υπηρεσίες ασφαλείας πραγματοποίησαν έρευνα στην έδρα των Αδελφών Μουσουλμάνων και την εκκένωσαν, πριν σφραγίσουν την είσοδο με βουλοκέρι» ανέφερε επίσης ο δικηγόρος της Αδελφότητας Αμπντελκαντέρ αλ-Χάτιμπ μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων Ειδήσεων (AFP).
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία ιδρύθηκε το 1928, είναι η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη στο ιορδανικό βασίλειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone

