Και η Μιρέλα Λάβριτς θετική στο «meldonium»
«Θετική» στην απαγορευμένη ουσία "meldonium" βρέθηκε και η Μιρέλα Λάβριτς. Η Ρουμανική Ομοσπονδία Στίβου αναφέρει σε ανακοίνωση ότι η 25χρονη αθλήτρια βρέθηκε «θετική» σε έλεγχο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που διεξήχθη το διάστημα 17-20 Μαρτίου στο Πόρτλαντ, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρα.
«Θετική» στην απαγορευμένη ουσία «meldonium» βρέθηκε και η Μιρέλα Λάβριτς. Η Ρουμανική Ομοσπονδία Στίβου αναφέρει σε ανακοίνωση ότι η 25χρονη αθλήτρια βρέθηκε «θετική» σε έλεγχο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που διεξήχθη το διάστημα 17-20 Μαρτίου στο Πόρτλαντ, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρα.
«Ένα έγγραφο έφτασε στην ομοσπονδία» δήλωσε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας, Σάντου Ίον, και συνέχισε: «Μίλησα επίσης στη Μιρέλα, δεν θέλω να κάνω περαιτέρω σχόλια». Όμως, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας πρόσθεσε ότι η Λάβριτς πήρε τη συγκεκριμένη ουσία στο τέλος του 2015.
Το «meldonium», το οποίο δίνει ώθηση στη ροή του αίματος και αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου που λαμβάνει το σώμα, προστέθηκε στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες του Παγκοσμίου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ την 1η Ιανουαρίου.
Από τότε περισσότεροι από 100 αθλητές βρέθηκαν να έχουν χρησιμοποιήσει την εν λόγω ουσία, με μεγαλύτερο όνομα εξ αυτών τη σούπερ σταρ του τένις, Μαρία Σαράποβα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Η σύγκρουση παίρνει διαστάσεις πολέμου μετά τους βομβαρδισμούς στην Καμπούλ – Πάνω από 130 νεκροί
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους







