Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και όμως το καλοκαίρι θα πάρουμε τα βουνά

Και όμως το καλοκαίρι θα πάρουμε τα βουνά

Στην καλοκαιρινή δροσιά της Βαρυμπόμπης είναι ο ιδανικός προορισμός – εντός του αστικού περιβάλλοντος – για να οργανώσετε τη βάφτιση και το γάμο σας. Εκεί βρίσκεται ο πολυχώρος Le Chevalier ο οποίος καινοτομεί και προσφέρει 2 πλήρως εξοπλισμένες σουίτες (νυφική και παιδική) 40 τ.μ με ιδιωτικό κήπο δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν […]

Στην καλοκαιρινή δροσιά της Βαρυμπόμπης είναι ο ιδανικός προορισμός – εντός του αστικού περιβάλλοντος – για να οργανώσετε τη βάφτιση και το γάμο σας.

Εκεί βρίσκεται ο πολυχώρος Le Chevalier ο οποίος καινοτομεί και προσφέρει 2 πλήρως εξοπλισμένες σουίτες (νυφική και παιδική) 40 τ.μ με ιδιωτικό κήπο δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν και μετά τον γάμο, αλλά ακόμα και να διανυκτερεύσει.

Το γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού βρίσκεται στον χώρο του κτήματος δίνοντάς την δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να παρακολουθήσουν την τέλεση του Γάμου ή της Βάπτισης, χωρίς μετακινήσεις ενώ ο εξωτερικός καταπράσινος χώρος του, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1.200 άτομα σε καθιστό set up και 2.500 άτομα σε όρθιο cocktail.

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση και θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό επιτυχίας.

gamos.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024