Επιστημονική ημερίδα και ενημέρωση κοινού για τον διαβήτη
Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, θα έχουν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, στα Καμένα Βούρλα.
Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, θα έχουν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, στα Καμένα Βούρλα.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Απριλίου (ώρες 10:30 – 14:00 και 18:30 – 21:00), θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για γιατρούς και επαγγελματίες υγείας της περιοχής, ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου (10:30 – 14:00), θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό στον ίδιο χώρο.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι διακεκριμένοι ειδικοί που συμμετέχουν θα ενημερώσουν τον τοπικό πληθυσμό για όλα τα νεότερα δεδομένα γύρω από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της «επιδημίας» του σακχαρώδη διαβήτη.
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο διεξαγωγής του προγράμματος ενημέρωσης με τίτλο «Η ζωή με τον Σακχαρώδη Διαβήτη 2016». Το Πρόγραμμα διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του (ΕΚΕΔΙ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Επιμόρφωσης (ΕΑΙΕ), την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών (EASA), το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υγείας της EASA (EIH), τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους και τα κατά τόπους Εξωτερικά Διαβητολογικά Ιατρεία και Διαβητολογικά Κέντρα.
Τα Καμένα Βούρλα αποτελούν τον πρώτο «σταθμό» του ΕΚΕΔΙ για το 2016, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις στην Καλαμάτα το Μάιο και την Αθήνα το Νοέμβριο.
health.in.gr
- Και ερευνητής και δικηγόρος – Μπορεί η ΑΙ να βάλει τάξη στη Δικαιοσύνη;
- Τέμπη: Δικαιολογίες και διευκρινίσεις Φλωρίδη για τις εικόνες ντροπής στην αίθουσα για τη δίκη
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
