Πρόσκρουση του πλοίου «Πρέβελης» στον προβλήτα της Σητείας
Στον προβλήτα της Σητείας προσέκρουσε το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματωγό πλοίο «Πρέβελης» κατά τη διαδικασία του κατάπλου. Το πλοίο, με 207 επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά και τελικό προορισμό τη Ρόδο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Στον προβλήτα της Σητείας προσέκρουσε το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματωγό πλοίο «Πρέβελης» κατά τη διαδικασία του κατάπλου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Από την πρόσκρουση του πλοίου προκλήθηκε μικρή στρέβλωση στο ζωνάρι κάτω από τον καταπέλτη.
Το πλοίο, με 207 επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά για Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο.
Από την τοπική λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους.
Το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων διενήργησε επιθεώρηση και διαπίστωσε μικρά εσωκοιλώματα και μικρές εκδορές της επίστρωσης της επιφάνειας του προστατευτικού περιζώματος καθρέπτη πρύμνης.
Μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης-αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, το «Πρέβελης» απέπλευσε για Κάσο και το υπόλοιπο δρομολόγιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
