Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Αλέξης Τσίπρας
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Ρωσίας Σεργκέι Πριχόντκο ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Ρωσίας Σεργκέι Πριχόντκο ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.
«Γνωρίζω ότι σήμερα είχατε εντατική ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο Πούτιν, σας μεταφέρω επίσης τις ευχές του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ» είπε από την πλευρά του ο Σ.Πριχόντκο απευθυνόμενος στον Αλ.Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τον ελληνικό και τον ρώσικο λαό τους συνδέουν παραδοσιακές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, αλλά περισσότερο από όλα τους ενώνουν οι αγώνες ενάντια στον φασισμό.
Ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είπε ότι θα υπάρξει προσπάθεια περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων σε όλους τους τομείς και υπογράμμισε ότι ο ελληνορωσικός διάλογος είναι διαρκής και χωρίς διακοπές.
Οι κ.κ. Τσίπρας και Πριχόντκο συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με την ευκαιρία την εγκαινίαση του αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Απολογείται την Τετάρτη ο δράστης του φονικού – Τι ισχυρίζεται
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
- Ιαπωνία: Στις 8 Φεβρουαρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές
- Η συλλογή Prada Men’s Fall/Winter 2026 ήταν μια ερωτική επιστολή προς τη στιλπνή υπεροψία του οίκου
- Δήμος Αθηναίων: Νέα υπηρεσία εργασιακής συμβουλευτικής για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία