
Αξιολόγηση και χρέος έως το Πάσχα, ο νέος στόχος της κυβέρνησης
Ικανοποιήση επικρατεί στην κυβέρνηση για το «πράσινο φως» του Eurogroup ώστε να επιστρέψει το κουαρτέτο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς και για το σήμα που δόθηκε προκειμένου να αρχίσει σύντομα η συζήτηση για το χρέος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου σχεδιάζει τώρα να ενσωματώσει αξιολόγηση και χρέος σε ένα πακέτο έως το Πάσχα (1η Μαΐου).
Σύμφωνα με Τα Νέα, ο κυβερνητικός στόχος στρέφεται πλέον στην πιθανότητα το κλείσιμο της αξιολόγησης να προκαλέσει άνοιγμα της συζήτησης για το χρέος.
Κάτι που πρακτικά μεταφράζεται, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, ως δυνατότητα να καταφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -εάν τελικώς κουμπώσει το καλύτερο σενάριο-να αποκτήσει ένα νέο αφήγημα και να προσβλέπει στη σταδιακή έξοδο της χώρας στις αγορές.
*Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Άστον Βίλα νίκησε και την Μπολόνια και ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έφυγε με «διπλό» από το «Villa Park» (vids)
- Αθήνα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τον καυγά που είχε η 30χρονη λίγο προτού εντοπιστεί νεκρή στον ακάλυπτο
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση κτηνοτρόφων από την Λέσβο με την Κυβέρνηση – «Αδειάζουν τα χωριά μας»
- Κεφαλονιά: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της Μυρτούς
- Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι στην επιστροφή με την Ίντερ: Η απίθανη ιστορία ενός 15χρονου (pics, vid)
- Βαλ Κίλμερ: Μετά θάνατον πρεμιέρα και πρώτο τρέιλερ του γουέστερν για τον AI κλώνο του
