Λεβέντης: Βασικό πρόβλημα των αγροτών είναι το κόστος παραγωγής
«Το πρόβλημα για τους αγρότες δεν είναι το ύψος των εισφορών αλλά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής είναι μεγαλύτερο από τις τιμές διάθεσης» δήλωσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος κάλεσε και πάλι την κυβέρνηση να παραιτηθεί.
«Το πρόβλημα για τους αγρότες δεν είναι το ύψος των εισφορών αλλά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής είναι μεγαλύτερο από τις τιμές διάθεσης» δήλωσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Στην ομιλία του κατά τη συζήτηση επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι οι αγρότες βρίσκονται σε ακραίο σημείο και αισθάνονται ότι δεν μπορούν να ζήσουν.
Καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση ότι, αντί να σκύψει στο πρόβλημά, αποκαλεί τους αγρότες «φοροφυγάδες και ακροδεξιούς».
«Αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να χειριστεί το θέμα μια κυβέρνηση» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και ζήτησε για μια ακόμη φορά από την κυβέρνηση να παραιτηθεί, επειδή, όπως υποστήριξε, δεν έχει λαϊκό έρεισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
- Δημοσκόπηση: Τα σκάνδαλα «θυμώνουν» τους πολίτες – ΟΠΕΚΕΠΕ και ΓΣΕΕ στο προσκήνιο