Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης εξέφρασαν την στήριξή τους στον προσωρινό επικεφαλής της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο (σ.σ. δεξί χέρι του κατηγορούμενου για ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, Μισέλ Πλατινί), ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA). Ο αντιπρόεδρος της ECA, Ουμπέρτο Γκαντίνι, ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στη γενική συνέλευση της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 200 συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων της «Γηραιάς Ηπείρου», όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!