Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης εξέφρασαν την στήριξή τους στον προσωρινό επικεφαλής της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο (σ.σ. δεξί χέρι του κατηγορούμενου για ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, Μισέλ Πλατινί), ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA). Ο αντιπρόεδρος της ECA, Ουμπέρτο Γκαντίνι, ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στη γενική συνέλευση της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 200 συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων της «Γηραιάς Ηπείρου», όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.
Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό Champions League, διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης στα play-offs και ταυτόχρονα πρόσφερε στον... εαυτό του ακόμη ένα αποτέλεσμα που φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον.