Διάλογος (;) σε επιτροπή της Βουλής για το αγροτικό
Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής καλούνται σήμερα, Τρίτη, εκπρόσωποι αγροτικών φορέων για να συζητήσουν τα ζητήματα του αγροτικού χώρου. Οι εκπρόσωποι από τα μπλόκα έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραστούν, ενώ και από τα κόμματα έχουν σταλεί ξεχωριστές επιστολές.
Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής καλούνται σήμερα, Τρίτη, εκπρόσωποι αγροτικών φορέων για να συζητήσουν τα ζητήματα του αγροτικού χώρου.
Οι εκπρόσωποι από τα μπλόκα έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραστούν, ενώ και από τα κόμματα έχουν σταλεί ξεχωριστές επιστολές.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλης Τζελέπης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, και την πρόεδρο της Επιτροπής, Χαρά Καφαντάρτη, ζήτησε τη σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτών παρουσία τόσο του υπουργού Οικονομικών, όσο και του υπουργού Εργασίας.
Ο κ. Τζελέπης υποστηρίζει ότι η παρουσία των καθ’ ύλην αρμόδιων υπουργών στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου είναι επιβεβλημένη, διαφορετικά, όπως λέει, «η συζήτηση είναι άσκοπη και προσχηματική, διότι ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου και Μάρκος Μπόλαρης που έχουν κληθεί, έχουν δηλώσει αναρμόδιοι».
Επιστολή προς το προεδρείο της Επιτροπής απέστειλε και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, καλώντας το να διευκρινίσει ποιους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου και με ποια κριτήρια έχει προσκαλέσει στην συνεδρίαση, ποιοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, αλλά και αν το ασφαλιστικό θα συζητηθεί παρουσία του αρμόδιου υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
