Λεβέντης: Η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση
Τη θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό παραίτηση λόγω των δυσκολιών να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Τη θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό παραίτηση λόγω των δυσκολιών να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Εγώ συνιστώ στους αγρότες να γυρίσουν στα σπίτια τους έως ότου δούμε πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα με την κυβέρνηση, γιατί θεωρώ ότι η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση. Αν πάει την ψηφοφορία στην Βουλή δεν θα πιάσει το 153, ούτε καν το 150.
» Επομένως, για αυτό και δεν την πάει, είχε πει ότι από 10 Ιανουαρίου θα εισαχθεί το νομοσχέδιο, κοντεύει 10 Φεβρουαρίου, θα πάει και 10 Μαρτίου, δεν θα το εισάγει. Και αυτό θα αποβαίνει εις βάρος της αξιολόγησης» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πληροφοριοδότης καταγγέλλει: Η Google παραβίασε τις πολιτικές AI βοηθώντας τον ισραηλινό στρατό με το Gemini
- LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Καιρός: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη – Τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα
- Μόσχα: Δίνει τρία ονόματα ως εμπλεκόμενους στην απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου στρατηγού
- Μπάγερν-Χοφενχάιμ 5-1: Περίπατος με Ντίαζ και Χάρι Κέιν
- Πώς να προστατευτείτε από τις κατασχέσεις – Οι λύσεις
