Έσκισαν κι έκαψαν τα μνημόνια μπροστά στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές. Οι συγκεντρωμένοι έσκισαν κι έκαψαν συμβολικά τα μνημόνια.
Συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές.
«Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακόμα να σκίσει τα μνημόνια. Τα σκίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφεραν οι διαδηλωτές, που έβαλαν και φωτιά στα μνημόνια, μπροστά από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]
- Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία ενάντια στην επίθεση στο Ιράν
- Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου και του πληθωρισμού

