Συνελήφθη την Κυριακή στην Ορμύλια Χαλκιδικής ο 34χρονος καταζητούμενος ως ύποπτος για τη δολοφονία της 41χρονης εν διαστάσει συζύγου του, στις 6 Ιανουαρίου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τότε με τον 4χρονο γιο τους.

Ο μικρός Φοίβος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο κρησφύγετο μαζί με τον πατέρα του και είναι καλά στην υγεία του, αν και ταλαιπωρημένος.

Το αγοράκι βρίσκεται πλέον με τον παππού, τη γιαγιά και τον μεγάλο αδελφό του, καθώς και με κοινωνική λειτουργό για υποστήριξη.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 34χρονος καταζητούμενος έγινε αντιληπτός από εργάτες που είχαν πάει να κλαδέψουν, σε άδεια αποθήκη-παράπηγμα έξω από το χωριό όπου ζούσε και έγινε το φονικό.

Οι εργάτες τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε στην καλύβα μαζί με τον μικρό γιο του.

Ο 34χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Αύριο, Δευτέρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το σημείο όπου βρέθηκε είχε ερευνηθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα ερευνηθεί όμως εκ νέου για τυχόν στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος υποστηρίζει ότι όλο αυτό το διάστημα έμενε εκεί κατά κύριο λόγο και ότι δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή λόγω των αστυνομικών μπλόκων.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου παρέμενε στην Ελλάδα, όμως είχαν ειδοποιηθεί οι μεθοριακοί σταθμοί για την περίπτωση που ο καταζητούμενος από την Αλβανία επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ