Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
9 λόγοι που οι φωτογραφίες σας θα σας απογοητεύσουν

9 λόγοι που οι φωτογραφίες σας θα σας απογοητεύσουν

1. Λάθος φωτισμός Συζητήστε με τον φωτογράφο πριν από την οριστικοποίηση της ώρας του γάμου. Υπάρχουν καλοί λόγοι για να προτιμήσετε το φυσικό φως αλλά κάποιες ώρες της ημέρας είναι πιο φωτογενής από άλλες. Ο μεσημεριανός ήλιος δημιουργεί σκληρές, μη κολακευτικές σκιές στο πρόσωπο, ενώ ο απογευματινός, δίνει μια ζεστή λάμψη που ομορφαίνει. 2. Mη […]

1. Λάθος φωτισμός
Συζητήστε με τον φωτογράφο πριν από την οριστικοποίηση της ώρας του γάμου. Υπάρχουν καλοί λόγοι για να προτιμήσετε το φυσικό φως αλλά κάποιες ώρες της ημέρας είναι πιο φωτογενής από άλλες. Ο μεσημεριανός ήλιος δημιουργεί σκληρές, μη κολακευτικές σκιές στο πρόσωπο, ενώ ο απογευματινός, δίνει μια ζεστή λάμψη που ομορφαίνει.

2. Mη κάνετε (και) τον φωτογράφο να περιμένει
Δείξτε σεβασμό και τηρείστε τις ώρες που είχατε εξ αρχής συζητήσει πριν από το γάμο με τον φωτογράφο σας. Το να φτάσετε στη δεξίωση με μία ώρα καθυστέρηση, μπορεί να καταστρέψει το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Μη νομίζετε πώς οι καλές λήψεις βγαίνουν σε μόνο 10 λεπτά.

3. Οι συγγενείς που τους επιτρέπεται να νιώθουν φωτογράφοι
Οι ανεπίσημες φωτογραφίες γάμου από τον θείο Γιάννη που εμφανίζεται φορτωμένος με πλήρη εξοπλισμό και νομίζει ότι προσφέρει κάτι. Συνήθως καταφέρνει μόνο να κάνει τον επαγγελματία να χάσει τα πλάνα του, μπαίνοντας στη μέση.

4. Το να μην έχετε εξηγήσει πώς θέλετε να φαίνεστε
Η ομορφιά είναι πραγματικά πολύ υποκειμενική γι’ αυτό δώστε μια φωτογραφία σας που σας αρέσει στον επαγγελματία που επιλέξατε και μία που δεν σας αρέσει .

5. Το να μην υπάρχει δεύτερος φωτογράφος
Μερικές φορές τα ζευγάρια θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα σκέφτονται ότι είναι περιττός ένας ακόμη φωτογράφος. Αλλά αν ένας επαγγελματίας δεν έχει βοηθό η δουλειά του δύσκολα θα είναι ολοκληρωμένη.

6. Το να μην υπάρχει οργάνωση καλεσμένων
Ορίστε κάποιον που εμπιστεύεστε και που ξέρει την οικογένεια και τους φίλους σας και να τους συγκεντρώσει για πορτραίτα. Να τους κατευθύνει σε ό, τι πλάνα θα χρειαστούν να είναι παρόντες.

7. Το ποζάρισμα
Ένας καλός φωτογράφος δίνει την κατεύθυνση για τα ιδανικά πλάνα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να λειτουργήσετε φυσικά. Δείξτε πόσο ερωτευμένοι είστε μεταξύ σας και κάθε φωτογραφία θα σας ανταμείψει. Επίσης μην κοιτάτε την κάμερα όλη την ώρα.

8. Το να αργήσετε να διαλέξετε
Οι καλοί επαγγελματίες δεν θα είναι διαθέσιμοι για πάντα. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από την επιλογή ενός φωτογράφου και στη συνέχεια να ανακαλύπτεις ότι τον έχουν κλείσει την ημερομηνία σας, μια εβδομάδα πριν.

9. Το να προσλάβετε κάποιον με τον οποίο δεν έχετε καλή χημεία
Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε μαζί του γιατί αλλιώς η συνεργασία δεν θα αποφέρει τους καλύτερους καρπούς. Μπορεί να είναι καλός στα τεχνικά θέματα αλλά η ψυχρότητα μεταξύ σας θα φανεί, κι αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο.

Για άψογα αποτελέσματα βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες, εδώ

gamos.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024