Μυστική ταφή για δράστη του εφιάλτη στο Μπατακλάν
Σε βόρειο προάστιο του Παρισιού πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η ταφή ενός εκ των τριών καμικάζι που αιματοκύλισαν το θέατρο Μπατακλάν στις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Είναι ο πρώτος εκ των δραστών του εφιάλτη που κηδεύτηκε. Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα· ελάχιστα άτομα παρέστησαν και ο τάφος δεν φέρει όνομα.
Σε βόρειο προάστιο του Παρισιού πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η ταφή ενός εκ των τριών καμικάζι που αιματοκύλισαν το θέατρο Μπατακλάν στις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα· ελάχιστα άτομα παρέστησαν και ο τάφος δεν φέρει όνομα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Journal du Dimanch, ο Σάμι Αμιμούρ ετάφη σε κοιμητήριο κοντά στο Σαιν-Ντενί, όπου μεγάλωσε και κατοικούν οι γονείς του.
Ο 28χρονος Σάμι Αμιμούρ αιματοκύλισε μαζί με άλλους δύο βομβιστές αυτοκτονίας το θέατρο Μπατακλάν την ώρα της διεξαγωγής ροκ συναυλίας. Ενενήντα άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στο θέατρο στην πλέον αιματηρή εκ των επιθέσεων που κόστισαν συνολικά 130 ζωές.
Πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος εκ των δραστών του εφιάλτη που κηδεύτηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
