Μπαράζ μολότοφ κατά του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη
Δεκαπέντε βόμβες μολότοφ εκτόξευσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εναντίον της αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Από την εμπρηστική επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Δεκαπέντε βόμβες μολότοφ εκτόξευσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εναντίον της αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Όπως έγινε γνωστό, η επίθεση σημειώθηκε στις 03:20 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες ενεργώντας καταδρομικά εμφανίστηκαν επί της οδού Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται το τουρκικό προξενείο, εκσφενδονίζοντας περί τις 15 βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών φρουρών. Οι περισσότερες από τις μολότοφ έπεσαν στο δρόμο μπροστά από το κτίριο του προξενείου.
Eκτιμάται ότι περίπου 25 κουκουλοφοροι συμμετείχαν στην επίθεση.
Από την εμπρηστική επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε φθορές στο προξενείο.
Μετά την εκτόξευση των μολότοφ, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν και δεν υπήρξε κάποια προσαγωγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


