
Ο Μεντβέντεφ υπέγραψε το διάταγμα με τις κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας
Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε το διάταγμα που επιβάλλει κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας ως αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού. Περιορισμός στις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε το διάταγμα που επιβάλλει κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας ως αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.
Το διάταγμα, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ρωσίας, περιλαμβάνει σειρά αγροτικών προϊόντων που η Ρωσία δεν θα εισάγει από την Τουρκία από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Στη λίστα περιλαμβάνονται φρούτα και λαχανικά, όπως ντομάτες, κρεμμύδια, σταφύλια και μήλα, όπως και κοτόπουλα. Ωστόσο, η Ρωσία δεν σταματά την εισαγωγή λεμονιών ή ξηρών καρπών, τα οποία η χώρα εισάγει σε μεγάλες ποσότητες από την Τουρκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου

