Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα μπορούσε να είναι κινηματογραφική ταινία

Θα μπορούσε να είναι κινηματογραφική ταινία

Ο δημιουργός αυτού του βίντεο λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι όσο ο Chris και η Ashley. Ακτινοβολούσαν κάθε λεπτό και μοιράζονταν με όλους εμάς τη χαρά τους. Θα μπορούσαν να είναι και ολομόναχοι, ο ένας βυθισμένος στην ματιά του άλλου και να ζούσαν την απόλυτη ευτυχία τους. Νιώθω […]

Ο δημιουργός αυτού του βίντεο λέει χαρακτηριστικά:
«Δεν είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι όσο ο Chris και η Ashley. Ακτινοβολούσαν κάθε λεπτό και μοιράζονταν με όλους εμάς τη χαρά τους. Θα μπορούσαν να είναι και ολομόναχοι, ο ένας βυθισμένος στην ματιά του άλλου και να ζούσαν την απόλυτη ευτυχία τους. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που παρευρέθηκα σε αυτό το γάμο. Όλη στην οικογένεια της Ashley είναι πιλότοι και ζουν κοντά σε ένα διάδρομο απογειώσεων-προσγειώσεων στην Αλαμπάμα. Μεγάλωσε πετώντας! Τον Μάρτιο του 2010, οι γονείς πέταξαν με ένα T-6 Warbird στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα. Δυστυχώς παρουσιάστηκε μια βλάβη και το αεροπλάνο έπεσε. Σκοτώθηκαν ακαριαία. Στο γάμο την συνόδευσαν τα δυο της αδέλφια ενώ ο καλύτερος φίλος του πατέρα της εκτέλεσε μια πτήση με Τ6 Warbird για να τιμήσουν τους γονείς της».

Δες εδώ το βίντεο

Ashley & Chris // Super 8 Wedding from Eric Staples on Vimeo.

Τα λόγια της νύφης, Ashley:
«Νομίζω ότι ένας από τους κύριους λόγους που αντλώ τόση χαρά από τη γνωριμία και τη σχέση μου με τον Chris είναι επειδή έχω βιώσει τον τεράστιο πόνο του να χάνεις ταυτόχρονα τους δύο ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο σε αυτή τη γη. Όπως έγραψε ο Χαλίλ Γκιμπράν, «Όσο πιο βαθιά είναι η θλίψη που χαράζει την ύπαρξή σου, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά που μπορείς να βιώσεις”. Θέλαμε αυτή η ξεχωριστή μας μέρα να εμπεριέχει και τα δυο συναισθήματα χωρίς λογοκρισίες. Άλλωστε, στη ζωή η θλίψη και η χαρά συνυπάρχουν».

πηγή: brides.com

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024