Παρίσι: Βομβιστής είχε εισιτήριο για τον αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας
Τουλάχιστον ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας έξω από το Stade de France είχε εισιτήριο για τον αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας και ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal. Ο άνδρας στόχευε να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά μέσα στο κατάμεστο γήπεδο προκαλώντας ένα αντίστοιχο μακελειό με αυτό που σημειώθηκε στο θέατρο Bataclan.
Τουλάχιστον ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας έξω από το Stade de France είχε εισιτήριο για τον αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας και ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal.
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι αρχές εντόπισαν τον άντρα που φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά και προσπάθησε να μπει στα 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.
Στη συνέχεια κι ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς, ο άντρας ενεργοποίησε τα εκρηκτικά.
Αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, προσθέτοντας ότι ο άνδρας στόχευε να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά μέσα στο κατάμεστο γήπεδο προκαλώντας ένα αντίστοιχο μακελειό με αυτό που σημειώθηκε στο θέατρο Bataclan.
Περίπου τρία λεπτά αργότερα ένας δεύτερος καμικάζι ανατινάχθηκε έξω από το γήπεδο και ένας τρίτος ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί λίγα μέτρα πιο κάτω έξω από εστιατόριο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν κατά το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού προκαλώντας τον πανικό σε όλο το γήπεδο. Τουλάχιστον δύο εκρήξεις ακούστηκαν δυνατά μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι στο πτώμα ενός από τους καμικάζι βομβιστές στο Stade de France.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
