Μπουτάρης: Έβαλα γραβάτα γιατί μου την έχουν σπάσει οι συριζαίοι
Για τρίτη φορά στη ζωή του έβαλε γραβάτα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και εξήγησε το λόγο: «Ο άλλος υποδέχεται τον πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Τους βαρέθηκα».
Για τρίτη φορά στη ζωή του έβαλε γραβάτα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και εξήγησε το λόγο: «Ο άλλος υποδέχεται τον πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Τους βαρέθηκα».
Όπως γράφει ο Βηματοδότης, ο αντικομφορμιστής δήμαρχος φέρεται να είπε: «Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση».
Πήγε μάλιστα το σκεπτικό του ακόμη παραπέρα: «Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ό,τι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν κιλτ;
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
