Αποφάσεις στη ΝΔ για την εταιρεία που θα αναλάβει τις εκλογές
Επί διαδικαστικών θεμάτων έλαβε αποφάσεις η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ που συνεδρίασε την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων ελήφθησαν αποφάσεις για την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία.
Επί διαδικαστικών θεμάτων έλαβε αποφάσεις η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ που συνεδρίασε την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων ελήφθησαν αποφάσεις για την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία.
Συγκεκριμένα, υπήρξε ομόφωνη απόφαση για:
- Τον αριθμό των εκλογικών κέντρων του εξωτερικού.
- Το περιεχόμενο της αίτησης συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.
- Οι πρόεδροι ΝΟΔΕ που έχουν υπογράψει για κάποιον από τους τέσσερις υποψηφίους προέδρους, να μην είναι πρόεδροι των Νομαρχιακών Εφορευτικών Επιτροπών.
Επίσης, τα μέλη της ΚΕΦΕ ενημερώθηκαν για την όλη διαδικασία επιλογής της εταιρίας -που έγινε σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου- διαδικασία της οποίας οι τεχνικές προδιαγραφές είχαν συμφωνηθεί και από τους οκτώ τεχνικούς συμβούλους – εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ανδρουλάκης ζητά άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό για τη Μέση Ανατολή
- Το 3Χ3 θα διευκολύνει τη ζωή του Παναθηναϊκού
- Καιρός: Με ανεβασμένες θερμοκρασίες μπήκε ο Μάρτιος – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- Ρένος Αποστολίδης: Κατ’ ευθείαν αναμέτρηση
- Τι αναφέρει ο αναλυτής διαιτησίας της Euroleague για το τελευταίο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις με την Παρί
- Μια Κέιτ Μος δε φέρνει την άνοιξη στην Gucci – Γιατί η νέα συλλογή του Demna χαρακτηρίστηκε «γελοία» και «φθηνή»;

