Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει το σχήμα των χειλιών για τον χαρακτήρα μας;

Τι λέει το σχήμα των χειλιών για τον χαρακτήρα μας;

«Κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου με το οποίο γεννιόμαστε, αντιστοιχεί σε μια πτυχή της προσωπικότητάς μας κι όλα μαζί την χτίζουν συνολικά καθορίζοντας το ποιοι είμαστε». Αξίζει να τονίσουμε πώς η μελέτη της Haner βασίζεται στις αρχές της κινέζικης ιατρικής. Κανονικά χείλη Τα χείλη σας δεν είναι ούτε παχιά ούτε και λεπτά, αλλά μεσαίου μεγέθους και […]

«Κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου με το οποίο γεννιόμαστε, αντιστοιχεί σε μια πτυχή της προσωπικότητάς μας κι όλα μαζί την χτίζουν συνολικά καθορίζοντας το ποιοι είμαστε». Αξίζει να τονίσουμε πώς η μελέτη της Haner βασίζεται στις αρχές της κινέζικης ιατρικής.

Κανονικά χείλη
Τα χείλη σας δεν είναι ούτε παχιά ούτε και λεπτά, αλλά μεσαίου μεγέθους και το τόξο του έρωτά σας, δεν έχει έντονες κορυφές αλλά ούτε ακανόνιστο περίγραμμα. Αν έχετε χείλη σαν κι αυτά, σημαίνει ότι είστε αρκετά ελαστική στις σχέσεις σας. Δεν θα εξαφανιστείτε όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, ούτε και δίνεστε υπερβολικά αλλά ζητάτε την επικοινωνία.

Μεγαλύτερο το πάνω χείλος
Στο κινέζικο διάβασμα του προσώπου, με το να το αλλάξετε, αλλάζετε το πεπρωμένο σας. Έτσι, αν κάτι πάει στραβά με τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, χάνεται και η πορεία που είναι γραφτό να έχετε. Και δεδομένου ότι κάθε χαρακτηριστικό αποτελεί ένα μέρος της προσωπικότητάς σας και όλα μαζί αντανακλούν το ποιος είσαι, το να αλλάξει ένα φυσικό χαρακτηριστικό σας είναι σαν αλλαγή στην ύπαρξή σας. Έτσι λοιπόν, μπορεί να γίνετε πιο εγωιστής και περισσότερο εκτός ελέγχου συναισθηματικά. Και όσο περισσότερο τα αυξήσετε, τόσο περισσότερο έντονες καταστάσεις θα ζήσετε. Αν το πάνω χείλος σας είναι πιο γεμάτο και μεγαλύτερο από το κάτω, σημαίνει ότι δημιουργείτε “drama” στις σχέσεις.
Ωστόσο, αν το άνω χείλος σας είναι φυσικά μεγαλύτερο από το κάτω, σημαίνει ότι είστε δοτική προσωπικότητα και ανησυχείτε για τις ανάγκες του άλλου προσώπου στη σχέση, όπως και για τις δικές σας.

Μεγαλύτερο το κάτω χείλος
Σας αρέσει να σας φροντίζουν, όπως σας αρέσει να ψάχνετε την απόλαυση σε κάθε πτυχή της ζωής.

Φυσικά γεμάτα χείλη
Αυτό το σχήμα χειλιών, αντιπροσωπεύει τη δυνατή επιθυμία να γίνετε μητέρα και το ότι νοιάζεστε για τους γύρω σας βάζοντάς τους πρώτους πολλές φορές. Αντλείτε χαρά απ’ αυτό. Πραγματικά εκτιμάτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και αυτό συνεπάγεται με έναν μεγάλο κύκλο φίλων.

Λεπτά πάνω και κάτω χείλη
Μπορεί να είστε μοναχικός τύπος που σας αρέσουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις. Επειδή όμως δεν «μιλάτε» τόσο καλά τη γλώσσα των σχέσεων δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε μέσα σ’αυτήν..

Με έντονες άκρες στο πάνω χείλος
Αυτό το σχήμα, σας ορίζει επικοινωνιακή προσωπικότητα, εύστροφη και πολύ δημιουργική. Καμιά φορά μιλάτε χωρίς πρώτα να σκέφτεστε, λόγο κεκτημένης ταχύτητας.

H Haner προτείνει να παρατηρούμε τις αλλαγές στο στόμα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί αν τα σφίγγουμε, είναι η αντανάκλαση των δυσκολιών στις σχέσεις μας.

Με καμπυλωτές άκρες στο πάνω χείλος
Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα, τείνουν να είναι πονόψυχοι, υπερβολικά γενναιόδωροι και καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους.

Χείλη με ακαθόριστο περίγραμμα
Σήμα κατατεθέν εκείνων που έχουν συναισθηματικά όρια με τάση να μην φροντίζουν τον εαυτό τους όπως θα έπρεπε. Ίσως και να δίνεστε υπερβολικά στη σχέση. Υπευθυνότητα στο έπακρον ακόμη κι αν πρόκειται για ευθύνες που δεν είναι δικές σας.

Με φυσικό εξόγκωμα στο κέντρο του πάνω ή κάτω χείλους.
Καλλιτεχνική φύση που θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Δεν σας αρέσει η μοναξιά και φτάνετε σε ακραίες συμπεριφορές στις σχέσεις σας δημιουργώντας επεισόδια. Λίγο εγωκεντρικοί αλλά και συναρπαστικοί μαζί.

Μικρό στόμα με φυσικά μεγάλα χείλη
Αν έχετε στόμα με αυτό το σχήμα λειτουργείτε περισσότερο για σας. Όταν κάποιος, φροντίζει τις ανάγκες σας και τότε αρχίζετε να δένεστε μαζί του. Απ’ την άλλη, τα λεπτά χείλη σε μικρό στόμα, δείχνουν άνθρωπο που δυσκολεύεται πολύ στις σχέσεις με τους άλλους. Κάποια στιγμή προσαρμόζεται, αλλά θέλει χρόνο.

Μεγάλο στόμα με κανονικά ή γεμάτα χείλη
Γενναιόδωροι και πάντα σκέφτονται πως μπορούν να βοηθήσουν. Απ’ την άλλη, τα λεπτά χείλη σε μεγάλο στόμα δεν είναι το ίδιο, καθώς δεν σκέφτονται πρώτα τους άλλους.

Απουσία πάνω χείλους με κανονικό το κάτω
Δεν είναι τυχαίο που το 60% των αντρών έχουν αυτό τον τύπο χειλιών. Βάζουν συνήθως τη δουλειά πάνω απ’ τις σχέσεις, καθώς έχουν δυσκολία στην επικοινωνία και πρόβλημα στο να χαλαρώσουν όσο θα έπρεπε.








gamos.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024