3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με θέμα «Κύκλος της Ζωής – Γιόγκα και Υγεία»
Για ένα σαββατοκύριακο (7 και 8 Νοεμβρίου) όλος ο κόσμος της γιόγκα δίνει ραντεβού στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με θέμα: «Κύκλος της Ζωής – Γιόγκα και Υγεία».
Για δυο ημέρες και σε δυο πολυχώρους, The Hub events και Αλκμήνη, περισσότεροι από 60 δάσκαλοι της γιόγκα θα δώσουν το «παρών» για να ενημερώσουν, να συστήσουν αλλά και να δείξουν στην πράξη, μέσα από μαθήματα και εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων, τα οφέλη της εναλλακτικής αυτής άσκησης.
Στο διήμερο φεστιβάλ θα συμμετέχουν ακόμα 14 διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδήμονες οι οποίοι με ομιλίες και διαλέξεις θα εξηγήσουν με τη σειρά τους τις θετικές επιδράσεις της γιόγκα στην καθημερινή ζωή και τον ανθρώπινο οργανισμό.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο 30 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τη γιόγκα, την ευεξία και την υγεία, ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις από μουσικούς και χορευτές παραδοσιακής ινδικής μουσικής, κιρτάν και new age.
Το ημερήσιο κόστος εισόδου στο φεστιβάλ ανέρχεται στα 7 ευρώ.
entertainment.in.gr
- Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα στην Αττική
- Γεώτρηση βάθους 195 μέτρων ετοιμάζεται στα Τρίκαλα
- Τραμπ: Κρίσιμη η συνεδρίαση στο Νταβός για τη Γροιλανδία – Τρόπο αποκλιμάκωσης αναζητούν οι Ευρωπαίοι
- Τι «σκέφτεται» ο σκύλος μας όταν μιμούμαστε σκυλίσιες συμπεριφορές;
- Γιάννης Σκαρίμπας: Κανέναν δεν έχει λόγο ο άνθρωπος να είναι ωραία τα όνειρά του
- Σοκ στo ισπανικό ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Ατλέτικο και της Σεβίλλης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα


