Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 μυστικά για να μειώσεις το άγχος σου

5 μυστικά για να μειώσεις το άγχος σου

Τα δύσκολα πράγματα έχουν καμιά φορά πολύ απλές λύσεις, όπως το πώς να αντιμετωπίσεις το στρες την απαιτητική περίοδο οργάνωσης του γάμου σου. 5 βασικά βήματα θα συμβάλλουν σημαντικά στην ηρεμία σου: 1 Ρίξε τους ρυθμούς σου Δεν το καταλαβαίνουμε αλλά βρισκόμαστε συνεχώς σε μια βιασύνη, σε μια ανυπομονησία. Τα πάντα θέλουμε να τα κάνουμε […]

Τα δύσκολα πράγματα έχουν καμιά φορά πολύ απλές λύσεις, όπως το πώς να αντιμετωπίσεις το στρες την απαιτητική περίοδο οργάνωσης του γάμου σου. 5 βασικά βήματα θα συμβάλλουν σημαντικά στην ηρεμία σου:

1
Ρίξε τους ρυθμούς σου
Δεν το καταλαβαίνουμε αλλά βρισκόμαστε συνεχώς σε μια βιασύνη, σε μια ανυπομονησία. Τα πάντα θέλουμε να τα κάνουμε με βιασύνη. Προσπάθησε μια μέρα να ρίξεις τους ρυθμούς σου, ακόμη και αν στην Τράπεζα έχει 10 ανθρώπους μπροστά σου. Βρες τη ευκαιρία να χαζέψεις φωτογραφίες στο pinterest. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στις σκάλες του Μετρό. Χρειάζονται απλά 5 λεπτά για να έρθει ο επόμενος συρμός.

2
Ευέλικτο πρόγραμμα
Μην υπερβάλλεις και μην υπεραισιοδοξείς ότι θα καταφέρεις να στριμώξεις τα πάντα σε μια μέρα. Υπολόγισε τις αποστάσεις που μπορούν αν αποδειχθούν σημαντικός παράγοντας καθυστέρησης λόγω κίνησης, υπολόγισε ότι μπορεί και το ίδιο σου το ραντεβού να αργήσει. Αν υπάρχει πιο χαλαρό πρόγραμμα θα αντιμετωπίζεις και όλες αυτές τις αναποδιές με περισσότερη ηρεμία.

3
Ξύπνα λίγο νωρίτερα
Ο ύπνος είναι γλυκός – αυτό είναι αλήθεια – αλλά όταν ξυπνάς στο παρά πέντε δημιουργείς έναν πανικό στον εαυτό σου για να ετοιμαστείς γρήγορα που δυστυχώς μπορεί να σε ακολουθεί όλη την ημέρα. Ακόμη και ένα μισάωρο νωρίτερα να βάλεις το ξυπνητήρι θα διαπιστώσεις ότι όλη η προετοιμασία για το ξεκίνημα της ημέρας θα είναι πολύ καλύτερο, πιο ήρεμο.

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα σε βοηθά να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις αναποδιές της καθημερινότητας

4
Κλείσε νωρίς την τηλεόραση
Ακόμη και αν δεν κοιμηθείς, το να κάτσεις χαλαρά στον καναπέ ή το κρεβάτι χωρίς την «ένταση» της τηλεόρασης (ή του tablet και του κινητού) βοηθάς το μυαλό σου να ξεκουραστεί και να αδειάσει από τις σκοτούρες όλης της ημέρας. Θα εκπλαγείς από το πόσο συμβάλλουν αυτές οι στιγμές απόλυτης ηρεμίας στην καθαρότητα της σκέψης σου, στην ικανότητα σου να οργανώσεις τα πάντα χωρίς άγχος.

5
Οργανώσου
Το ξέρουμε ότι το μοτίβο της καλής νοικοκυράς είναι κάπως δύσκολο γενικά αλλά για να οργανώσεις καλά και με ψυχραιμία το γάμο σου είναι απαραίτητη μια κάποια γενικότερη τακτοποίηση της καθημερινότητας σου: από την ντουλάπα σου μέχρι το γραφείο σου. Γιατί το να ψάχνεις την ζακέτα σου ή τα κλειδιά του αυτοκινήτου ενώ έχεις αργήσει ήδη στην πρόβα νυφικού δεν είναι ο,τι καλύτερο και «χαλαρωτικό».

gamos.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024