Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 ενδείξεις ότι ανήκετε στα ευτυχισμένα ζευγάρια

10 ενδείξεις ότι ανήκετε στα ευτυχισμένα ζευγάρια

Αν βρίσκετε εσάς και τον σύντροφο σας στις παρακάτω περιπτώσεις ανήκετε στα ευτυχή και τυχερά ζευγάρια. Μην είστε αυστηροί, όμως. Μπορεί να μην πετύχετε και τα 10. Σημασία έχει να έχετε κερδίσει αυτά που εσάς σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις και ισορροπημένη. 1 Δεν διαμαρτύρονται για τη σχέση τους σε φίλους και οικογένεια. (Κάτι που […]

Αν βρίσκετε εσάς και τον σύντροφο σας στις παρακάτω περιπτώσεις ανήκετε στα ευτυχή και τυχερά ζευγάρια. Μην είστε αυστηροί, όμως. Μπορεί να μην πετύχετε και τα 10. Σημασία έχει να έχετε κερδίσει αυτά που εσάς σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις και ισορροπημένη.

1
Δεν διαμαρτύρονται για τη σχέση τους σε φίλους και οικογένεια.
(Κάτι που κάνει χαρούμενους και τους φίλους και τους συγγενείς. Πόση γκρίνια αν ακούσουν και γιατί;)

2
Δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους.
Ούτε με τα λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ και των κινηματογραφικών ταινιών. Ξέρουν καλά γιατί ο ένας θέλει τον άλλον και δεν υποκύπτουν σε απλές, φαινομενικές συγκρίσεις. Χαίρονται με τη χαρά των άλλων χωρίς να τη ζυγίζουν με τη δική τους. Εχει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι αρκετό.

3
Δεν παίζουν το θύμα.
«Αχ, τι τραβάω μαζί σου», «Όλη μέρα τρέχω για να είμαστε εμείς καλά»… Και άλλες τέτοιες απείρου κάλλους ατάκες εκλείπουν. Αν ένας από τους δυο έχει πρόβλημα το λέει και ζητά βοήθεια. Δεν κατηγορεί και δεν γκρινιάζει.

4
Δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά.
Χιούμορ και θετική διάθεση κυριαρχούν στην καθημερινότητα και όχι μια μόνιμη αναζήτηση και ανάλυση του ποιοι είναι και που πάει αυτή η σχέση.

5
Δεν επικρίνουν.
Η σκληρή κριτική, ειδικά όταν ο άλλος είναι ακόμη συναισθηματικά ευάλωτος, είναι κάτι που οι σύντροφοι που πραγματικά αγαπιούνται φροντίζουν να αποφεύγουν. Συζητούν ήρεμα, συμβουλεύουν διακριτικά, στηρίζουν ουσιαστικά.

6
Δεν αγνοούν τα οικονομικά τους.
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς συντρόφους.

7
Δεν διαβάζουν τις σκέψεις.
Σαφώς είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τόσο καλά το σύντροφο μας που να προλαβαίνουμε πολλές φορές τις επιθυμίες του αλλά τα ζευγάρια που σέβονται τη σχέση τους μιλούν, επικοινωνούν, εκφράζονται. Η αμεσότητα βοηθά την ουσιαστική επικοινωνία και τη αποφυγή παρεξηγήσεων. Ειδικά στις ημέρες μας που τρέχουμε όλοι όλη μέρα.

8
Σέβεται ο ένας τις στιγμές του άλλου
Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, ούτε η διάθεση μας ίδια. Οι αγαπημένοι σύντροφοι ξέρουν πότε να κάνουν λίγο πίσω δίνοντας το απαιτούμενο χρόνο ηρεμίας στον αγαπημένο τους.

9
Βγαίνουν από τα κουτάκια τους.
Το αν συνηθίζει η γυναίκα να κάνει κάτι δεν σημαίνει πως αν χρειαστεί δεν θα το κάνει και ο άνδρας. Κοινώς, στερεότυπα περί των ρόλων των δύο φύλων δεν υπάρχουν.

10
Δεν γκρινιάζουν ο ένας στον άλλον.
Είπαμε, όλα λύνονται με ήρεμη συζήτηση. Από το να μαζεύει εκείνος το παντελόνι του από τον καναπέ μέχρι να μην κάνει εκείνη μια ώρα να βαφτεί και να ντυθεί. (Αν ανήκετε σε αυτά τα ζευγάρια, με παντελή έλλειψη γκρίνιας, φτου φτου σκόρδα! Τι να πούμε;!)

gamos.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024